CATALOGUS

Catalogi & Brochure

Klik op de afbeelding om de catalogus te bekijken

ProJob Swedish Workwear ProJob Swedish Workwear staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt Projob werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden. 
Het resultaat? De werknemers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Ze dragen het logo van de onderneming met zichtbaar plezier uit. Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant. 

Printer Essentials

Printer Essentials

De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotie kleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje.

Met de Printer Essentials collectie onderstrepen we meer dan ooit waar Printer voor staat:
"Best value in large volumes"

U kan naar hartelust combineren en uw eigen stijl creeren: mix en match!

Harvest brochure.jpg

J. Harvest & Frost
Gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit. Goed is niet goed genoeg voor ons! Wij streven perfectie na door enkel te werken met de beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters, den nieuwste technieken. Onze hemden zijn bovendien non-iron waardoor je rechtstreeks van kantoor naar een feestje kan gaan en je er nog steeds op je best uitzien. In onze missie om u een goed gevoel en een goede look te geven, bieden we ook high-end blazers en accessoires aan.